Mauro 19102 Sähkötoiminen Osastotuoli

Mauro E-Move tuolissa on sähkötoiminen relax mekanismi, jota voi käyttää helppokäyttöisellä ohjaimella. Selkänojan ja jalkatuen pystyy säätämään erikseen haluttuun asentoon.

Mauro tuolin selkänoja on valmistettu mukailemaan ihmisen selkärangan muotoja (S-Muoto). Se antaa todella hyvän tuen koko selän ja olkapäiden alueelle. Lisävarusteena saa vielä lisäksi niskatyynyn, mutta se ei ole pakollinen.

Sähkötoimisen relax mekanismin saa kallistettua (selkänoja ja jalkatuki) yhtäaikaisesti ”Zero Gravity” painottomaan tilaan. Tämä vähentää painetta ja auttaa verenkierrossa.

Vakiovarusteisiin kuuluu istuimen tasolle laskettavat käsinojat, irrotettava istuin, altavedettävä jalkatuki, isot Ø125mm pyörät keskusjarrulla ja linjapyörätoiminnolla, jarrut kytketään poljinta painamalla. Saatavilla myös kaksois-jarrupoljin.

Laaja valikoima erikokoisia pyöriä. Ø125mm pyörät keskusjarrulla, Ø100mm pyörät yksittäisjarruilla, Ø65mm pyörät yksittäisjarruilla ja Ø300mm etupyörillä.

Keskusjarru ja linjapyörät takapyörissä ( Ø125mm). Etupyöriin on saatavissa yksittäisjarrut lisävarusteena.

Laajan varustevalikoiman ansiosta saat rakennettua tarpeiseesi sopivan tuolin. Esimerkiksi irroitettavan selkänojan, ruokailutaso yms.